Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

GNOJILO BIO PLANTELLA Nutrivit Univerzal, 3 kg, za 10 m2

Bio Plantella Nutrivit Univerzal je visoko kakovostno organsko gnojilo z uravnoteženo sestavo hranil za pripravo in obogatitev tal ter naravno dognojevanje vseh vrst rastlin. Bogati strukturo in aktivnost tal, povečuje delež organske snovi ter enakomerno prehranjuje rastline, s čimer zagotavlja zdravo rast in razvoj. Dodane fulvinske in huminske kisline zagotavljajo zdravo rast in razvoj ter vitaminsko bogat naraven pridelek. Gnojilo je pripravljeno v praktični obliki granul, ki se ob stiku z zemljo in vodo raztopijo. Hranila se tako sproščajo v območju korenin in zagotavljajo pravo mero, hitro sproščanje ter dolgotrajno dostopnost hranil, zato je Nutrivit primeren za začetno gnojenje in dognojevanje rastlin v rastni dobi. Dolgotrajni učinek gnojenja omogoča razumno gnojenje, zmanjševanje izgube hranil (zlasti dušika), preprečuje pa se tudi spiranje v podtalnico in nevarnost vžigov. Izvor gnojila Bio Plantella Nutrivit je povsem organski (rastlinski in živalski ostankiživilskopredelovalne industrije). Vsebuje uravnoteženo NPK formulo za enakomeren razvoj korenin in zdravo rast ter visoko vsebnost suhe (90 %) in organske snovi (65 %), ki poskrbita za večjo sposobnost zadrževanja vode. Posebna termična obdelava zagotavlja neoporečnost gnojila, brez primesi plevelov in bolezni.
9,99 € 3,33 €/1kg
+ -
V košarico
Namembnost
za vrt in sadno drevje
Teža
3 kg
Tip pripravka
gnojilo
Kontaktni naslov
UNICHEM D.O.O. SINJA GORICA 2, 1360 VRHNIKA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene