Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

GNOJILO BIO PLANTELLA VRT 100% ogransko gnojilo, 1 l

Visokokakovostni tekoči organski biostimulant iz izvlečka morskih alg z dodanimi vitamini poskrbi za zdrav razvoj, bujno cvetenje, večji pridelek, boljšo kakovost plodov ter poln okus. Naravni biostimulant Bio Plantella Vrt je v tekoči obliki, s čimer rastlinam zagotavlja primerne količine hranil. Glavna sestavina so tekoči izvlečki iz morskih alg, ki na rastline izjemno dobro delujejo. Ko ga rastlini dodamo, se okrepi koreninski sistem, kar rastlini omogoča optimalen sprejem anorganskih snovi iz zemlje in bolj zdrav razvoj, ter spodbudi bujno in podaljšano cvetenje. Z redno uporabo rastlini občutno pospešimo metabolizem in povečamo rast in pridelek, zviša pa se tudi odpornost rastlin proti pozebi in drugim stresnim pogojem. Z dodanimi vitamini spodbujamo zdravo in enakomerno rast, ter tvorbo okusnih in sočnih plodov. Izdelek je primeren za vrtnine, sadno drevje, balkonske in okrasne rastline. Za pripravo 1 L raztopine potrebujete 10 ml biostimulanta. Prednosti: 100 % organskasestava, morske alge rastlinam omogočajo odličen razvoj, bujno cvetenje in kakovostne plodove, z naravnimi rastlinskimi rastnimi hormoni ter mešanico potrebnih hranil, aminokislin, ogljikovih hidratov in vitaminov, primerno tudi za vegane.
6,49 € 6,49 €/1l
+ -
V košarico
Namembnost
za vrt in sadno drevje
Volumen
1 l
Tip pripravka
gnojilo
Kontaktni naslov
UNICHEM D.O.O. SINJA GORICA 2, 1360 VRHNIKA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene