Mercator Spletna trgovina
0

Zakaj FIX? Lepila iz družine FIX so primerna za vsakdanja in zahtevnejša opravila, kjer je potrebno enostavno, hitro in kakovostno lepljenje različnih materialov:

  • Montažna lepila za pritrjevanje in lepljenje različnih materialov v različnih pogojih. Oglejte si video TUKAJ
  • Lepila za les za učinkovito lepljenje lesa pri različnih pogojih.
  • Sekundna lepila za hitro in enostavno lepljenje skoraj vseh materialov. Oglejte si video TUKAJ
  • Univerzalno kontaktno lepilo za lepljenje spojev, kjer je potrebna elastičnost.
  • Vroče lepljenje za transparentne spoje pri dekoriranju, modeliranju in popravilih v gospodnijstvu. Oglejte si video TUKAJ
  • Dvo-komponentna epoksidna lepila za lepljenje nevpojhih površin in zapolnjevanje in preprečevanje puščanj.
  • Univerzalno lepilo v spreju za lepljenje večjih in manjših površin pri domači in industrijski uporabi.

Enostavno. Hitro. Kakovostno. Zanesljivo. Oglejte si video TUKAJ Preverite ponudbo TUKAJ 


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene