Mercator Spletna trgovina
0

Pravilna vgradnja JUBIZOL fasadnih sistemov in pogostih elementov fasadnega sistema.

Pri vgradnji toplotno izolacijskega sistema se srečamo z mnogimi tehničnimi detajli, ki so zahtevni za izvedbo. Zato so v podjetju JUB nekaj najbolj pogostih detajlov vgradnje enostavno predstavili v animacijah. Podrobno so navedeni koraki v priporočenem zaporedju in popisom uporabljenih materialov.

JUBIZOL izolacija zunanjih senčil - video TUKAJ

JUBIZOL vgradnja EPS na okensko špaleto - video TUKAJ

JUBIZOL stik fasade z nadstreškom - video TUKAJ

JUBIZOL stik fasadnega dela s prizidkom - video TUKAJ

JUBIZOL vgradnja okenske police - video TUKAJ

JUBIZOL izolacija fasade - video TUKAJ

JUBIZOL Horizontal - toplotnoizolacijski sistem za zunanje talne površine - video TUKAJ


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene