Mercator Spletna trgovina
0

Akcija »IZBERI NAJBOLJŠE!« Vam omogoča, da neobvezujoče preizkusite parne postaje Tefal PRO EXPRESS in likalnike Tefal Ultimate Pure.
Modeli parnih postaj, ki so vključeni v akcijo: GV9812, GV9822, GV9820, GV9720, GV9721, GV9712, GV9711, GV9710, GV9221, GV9220.
Modeli likalnikov ki so vključeni v akcijo: FV9867, FV9865, FV9845, FV9844, FV9848, FV9835.

V kolikor Vam izdelek ne ustreza popolnoma ali če ne bo izpolnil vaših pričakovanj, ga lahko v roku 30 DNI od nakupa vrnete. 

Vračilo izdelka mora biti izvedeno v skladu s sledečimi pogoji:
1. V promocijo so vključene samo parne postaje PRO EXPRESS in likalniki ULTIMATE PURE , kupljeni med 1. 7. 2024 in 31. 10. 2024.
2. Vračilo izdelka je možno v roku 30 dni od nakupa izdelka v prodajalni, kjer je bil izdelek kupljen. V primeru nakupa izdelka preko spleta, lahko izdelek vrnete v vam najbližjo poslovalnico.
3. Vrnjen izdelek v prodajalno mora biti v originalni embalaži z vsemi dodatki in priložena kopija računa z navedenim datumom nakupa, ter izpolnjen obrazec z zahtevanimi podatki (glej spodaj).
4. Kupcu se vrne kupnina, ki je za izdelek navedena na računu.
5. Vračilo izdelka mora biti izvedeno v skladu s pogoji, ki so navedeni zgoraj.
6. Promocijski pogoji ne kršijo zakonsko predpisanih pravic potrošnikov.
7. Organizator promocije je SEB d.o.o. Več informaciji najdete tukaj


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene