Mercator Spletna trgovina
0

Ob nakupu novega pomivalnega stroja Gorenje s samodejnim odmerjanjem detergenta SmartDosing, saj vam podarimo še 2 gela (2 x 1L) za strojno pomivanje Finish.

  1. V času trajanja akcije med 13. 6. in 31. 7. 2024 kupite izbrani pomivalni stroj Gorenje.
  2. Darilo 2x gel za strojno pomivanje posode Finish prejmete ob nakupu sledečih modelov pomivalnih strojev: GV693C60UVAD, GV693C61AD in GV693B60AD.
  3. Na spletni strani si.gorenje.com registrirajte aparat in potrdite prejem darila ali pa kopijo računa pošljite na naslov Gorenje GSI, d.o.o., Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana ter pripišite svoje podatke (serijska št. pomivalnega stroja, ime, priimek, naslov in telefon za potrebe dostave darila). V kolikor bo prijava v skladu z navedenimi pogoji, boste v roku najkasneje 40 dni na navedeni naslov po pošti BREZPLAČNO prejeli pripadajoče darilo.
  4. Upoštevali se bodo samo računi, na katerih bo jasno razvidna modelna oznaka, številka računa, datum nakupa in trgovina nakupa.
  5. Predračunov in avans računov se ne upošteva.
  6. upošteva se račune, ki bodo prispeli preko registracije ali po pošti na zgornji naslov do vključno 15. 8. 2024. Več informaciji na https://si.gorenje.com/akcije/darilo-ob-nakupu-pomivalnega-stroja#kako-do-darila

Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene