Mercator Spletna trgovina
0

Ob nakupu izbranih Samsung telefonih v promocijskem obdobju od 20. 6. do 31. 7. 2024 pridobite darilo - Samsung SmartTag2 (EI-T5600BBEGEU) ali Samsung 10.000 mAh powerbank z brezžičnim polnjenjem (EB-U2510XUEGEU) ali Samsung 40W dvojni avtomobilski polnilec (EP-L4020NBEGEU). Kupci Samsung Galaxy A15, A15 5G in A25 lahko izberejo en (1) izdelek od zgoraj naštetih daril. Kupci Samsung Galaxy A35 in A55 lahko izberejo dva (2) izdelka od zgoraj naštetih daril.

Kako do darila?

  • V promocijskem obdobju kupite enega izmed Samsung Galaxy (A15, A15 5G, A25, A35 ter A55)

  • Nakup registriraje na https://samsung.promocija.net. Registracija mora biti uspešno zaključena najpozneje do 15. 8.2024

  • Vse reklamacije v zvezi z registracijo se upoštevajo do 22.8.2024

  • Darilo bo na uporabnikov naslov dostavljeno najpozneje do 30.09.2024

Več o promociji na spletni strani samsung - SPromocije (promocija.net).

Preberite si splošne pogoje


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene