Mercator Spletna trgovina
0

Nakup izbranih hladilnikov Gorenje in Hisense od 15. 5. do 15. 9. 2024 vam prinaša presenečenje - izbrani mali gospodinjski aparat za katerega boste odšteli samo 1 EUR.

  • V času trajanja akcije med 15. 5. in 15. 9. 2024 kupite izbrani hladilnik Hisense in Gorenje - preverite ponudbo TUKAJ
  • Na spletni strani si.hisense.com ali si.gorenje.com izpolnite obrazec za prijavo ali kopijo računa pošljite na naslov Gorenje GSI, d.o.o., Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana ter pripišite svoje podatke (serijska št. hladilnika, ime, priimek, naslov in telefon za potrebe dostave darila). V kolikor bo prijava v skladu z navedenimi pogoji, boste v roku najkasneje 40 dni na navedeni naslov po pošti BREZPLAČNO prejeli pripadajoče darilo.
  • Upoštevani bodo samo računi, na katerih bo jasno razvidna modelna oznaka, številka računa, datum nakupa, trgovina nakupa in bodo prispeli preko registracije ali po pošti na naslov Gorenje GSI do vključno 30. 9. 2024.
  • Več o promociji in pravilih promocije TUKAJ in TUKAJ

Darilo kavni aparat HESCM15DBK pripada modelom RQ760N4IFE, RF728N4SASE, RF815N4SESE1, RQ760N4AFE, RF728N4SAFE, RF749N4SWSE.

Darilo prenosna indukcija HIC2000Y pripada modelom RF540N4SBI2, RF632N4WFE1, RT641N4AFE1, RB470N4SIA, RB440N4AFD, RB390N4BCC, RB645N4BFE.


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene