Mercator Spletna trgovina
0

Nakup izbranih televizorjev Hisense od 18. 3. do 30. 4. 2024 vam prinaša presenečenje - prenosno indukcijsko kuhališče HIC2000Y za katerega boste odšteli samo 1 EUR.

Kako do darila?

  • Nakup Hisense televizorja vključenega v promocijo.
  • Izpolnite elektronski obrazec za spletni strani https://si.hisense.com/ugodnosti/akcija-izbrani-televizorji-indukcijsko-kuhalisce-za-1-eur ali pošljite kopijo računa na naslov: Gorenje GSI, d.o.o., Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana in pripišite vaše podatke (ime, priimek, naslov za dostavo, telefonsko številko ter serijsko številko aparata).
  • Upoštevani bodo računi z datumom od 18. 3. 2024 do 30. 4. 2024, ki bodo prispeli preko spodnjega e-obrazca na spletni strani ali po pošti na naslov podjetja Gorenje GSI d.o.o. do vključno 15.5.2024.
  • Po ustrezno izpolnjenem obrazcu pri upoštevanju zgornjih pogojev vam bo podjetje Gorenje GSI, d.o.o., poslalo darilo v roku najkasneje 40 dni na navedeni naslov po pošti.

Več o promociji TUKAJ


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene