Mercator Spletna trgovina
0

V času trajanja promocije »Testirajte 30 dni«, od 18. januarja do 31. julija 2024, vam ob nakupu izbranih televizorjev blagovne znamke Hisense, podjetje Gorenje GSI d.o.o. nudi možnost, da v primeru, da ne bi bili popolnoma zadovoljni z delovanjem televizorja, le-tega v roku 30 dni od nakupa brezplačno vrnete v enega izmed Hisense Gorenje studiev po Sloveniji (Ljubljana, Velenje, Maribor, Koper, Murska Sobota), podjetje Gorenje GSI d.o.o., pa vam vrne denar, brez obveznosti in argumentacije.

Zadnji rok vračila oz. zamenjave aparata je 30 dni po preteku akcije.

Pravila promocije in obrazec za vračilo kupnine TUKAJ


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene