Mercator Spletna trgovina
0

Z nakupom kateregakoli JBL izdelka lahko sodelujete v nagradni igri JBL Snow Party 2024 in osvojite *All-inclusive paket za legendarno zabavo JBL Snow Party v Val Thorensu. Sodelujejo lahko vsi, ki so kupili katerikoli JBL izdelek v času od 1. septembra 2023 do 26. februarja 2024.

Več informacij o nagradni igri in prijavi na https://eu.jbl.com/snowparty-2024-slovenia.html?ged=off

Pravila nagradne igre/kampanje: Snow Party 2024 - Terms & Conditions (jbl.com)

* Nagrada vključuje:

  • 2 vstopnici za JBL Snow Party zabavo v Val Thorensu, Franciji
  • 2 povratni letalski vozovnici v ekonomskem razredu do/iz najbližjega letališča nagrajenca in letališča v Ženevi (Švica) ali Lyonu (Francija)
  • 3 nočitve v dvoposteljni sobi v hotelu Club Med Val Thorens Sensations v Val Thorensu, Francija
  • Prevoz do hotela/letališča v Ženevi ali Lyonu in nazaj
  • Hrana in pijača na izbranih dogodkih
  • Najem smuči za obdobje od 11. do 14. aprila 2024
  • Različna darila

Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene