Mercator Spletna trgovina
0

Ob nakupu izbranih vgradnih pomivalnih strojev Gorenje širine 60 cm do 31.3.2024 in registraciji novega aparata preko spleta BREZPLAČNO prejmete paket 80 tablet za pomivanje Finish. Vaš novi aparat registrirajte najkasneje do 15.4.2024. Registracijo opravite na spletni strani https://si.gorenje.com/izdelki/pomivanje-posode/pomivalni-stroji-ultraclean ali pošljite kopijo računa na naslov Gorenje GSI, d..o.o., Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana ter pripišite svoje podatke (ime, priimek, naslov, telefonsko številko, serijsko številko aparata). 

V kolikor s pomivalnim strojem niste zadovoljni, ga lahko v 30 dneh od nakupa vrnete v izbrani studio Gorenje in podjetje Gorenje GSI d.o.o. vam bo povrnilo 100 % kupnine. Obrazec za vračilo kupnine se nahaja TUKAJ

Več o promociji TUKAJ


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene