Mercator Spletna trgovina
0

Ob nakupu izbranih hladilnikov Samsung Bespoke v promocijskem obdobju prejmete posodice Tefal za shranjevanje hrane v priporočeni maloprodajni vrednosti 115 EUR.

Kako do darila?

Za uveljavljanje pravice do darila registrirajte nakup Samsung Bespoke hladilnika in sicer tako, da pošljete podatke na e-naslov ce.promo@samsung.com. V sporočilu navedite svoj ime in priimek, točen naslov, svoj elektronski naslov, telefonsko številko, model in serijsko številko kupljenega hladilnika Samsung Bespoke ter priložite kopijo računa.

Za vsak nakup izbranega Samsung Bespoke hladilnika lahko izbirate med:

  • Paketom steklenih posodic Tefal. Vsebuje 3 posodice prostornine 450 ml, 800 ml in 2000 ml. Posodice so 100% nepropustne, primerne za uporabo v pečicah in mikrovalovnih pečicah do 420°C, primerne za uporabo v zamrzovalnikih do -40°C in za pomivanje v pomivalnem stroju.
  • Dvema paketoma plastičnih posodic Tefal. Paket vsebuje 18 posodic prostornine od 150 ml do 2200 ml. Posodice so 100% nepropustne, primerne za uporabo v mikrovalovnih pečicah, zamrzovalnikih in za pomivanje v pomivalnem stroju.

Več o promociji in pravilih promocije TUKAJ


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene