Mercator Spletna trgovina
0

Kako do darila?

  • Ob nakupu izbranih modelov HISENSE televizorjev med 20. 6. in 31. 10. 2023 Soundbar system HS214HSN, robotski sesalnik Hisense RVCG144AB ali mikrovalovna pečica Hisense MWO H20MOMP1 za le 1 evro.
  • Izpolnite spodnji elektronski obrazec na spletni strani https://cc.hisense.com/si/ob-nakupu-izbranih-modelov-hisense-televizorjev-darilo-za-1
  • Po ustrezno izpolnjenem obrazcu prejmete darilo v roku najkasneje 40 dni na navedeni naslov po pošti.
  • Upoštevani bodo računi, na katerem bo jasno razvidna številka računa, datum nakupa in modelna oznaka televizorja.
  • Upoštevani bodo računi, ki bodo prispeli preko e-obrazca ali po pošti na naslov Gorenje GSI, d.o.o., Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana do vključno 15.11. 2023.

Več o promociji ter pravila promocije TUKAJ

Zvočnik Soundbar Hisense HS214 za 1 eur prejmete ob nakupu modelov:

Mikrovalovno pečico Hisense H20MOMP1 za 1 eur prejmete ob nakupu:

Robotski sesalnik Hisense RVCG144AB za 1 eur prejmete ob nakupu modelov:


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene