Mercator Spletna trgovina
0

Z nakupom izbrane pečice Gorenje dobite veliko dobrega – vrhunskega pomočnika v kuhinji z uporabnimi programi ter slastno darilo, in sicer DARILNI BON v vrednosti 40, 60 ali 100 evrov za nakup izdelkov po želji v trgovinah Žito po vsej Sloveniji. Bon vam pripada ob nakupu izbranih modelov pečic Gorenje kjerkoli v Sloveniji in velja za vso ponudbo izdelkov v trgovinah Žito.

Kako do darila?

  • Od 15. 9. 2023 do 31. 3. 2024 kupite izbrano pečico Gorenje.
  • Izpolnite obrazec na spletni strani https://si.gorenje.com/akcije/pecica-darilo ali pošljite kopijo računa do 15. 4. 2024 na naslov: Gorenje GSI, d.o.o., Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana in pripišite vaše podatke (ime, priimek, naslov, telefon in e-poštni naslov ter serijska številka aparata).
  • Upoštevani bodo samo računi, na katerih bo razvidna modelna oznaka izdelka in datum nakupa v času trajanja akcije.
  • Vrednost darilnega bona 40, 60 ali 100 evrov vam pripada glede na vrednost oz. model pečice Gorenje.
  • Darilni bon prejmete brezplačno po pošti na naveden naslov v roku 21 dni.
  • Darilni bon je unovčljiv v vseh trgovinah Žito po Sloveniji od 15. 9. 2023 do 30. 6. 2024.

Več o promociji TUKAJ


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene