Mercator Spletna trgovina
0

Enostavno do vračila kupnine:

  • Nakup akcijskega modela pomivalnega stroja Bosch v času od 16.9.2023 do 15.1.2024.
  • Registrirajte se v portal MyBosch.
  • Registrirajte svoj novi pomivalni stroj.
  • Napišite oceno v portalu MyBosch.
  • Izpolnite obrazec za vračilo denarja.

Povračilo lahko zahtevate najpozneje 30 dni od datuma nakupa, ki ga lahko vidite na računu.

Obrazec za vračilo kupnine TUKAJ. Pravila in pogoji promocije TUKAJ in na spletni strani https://www.bosch-home.si/

Zahtevek lahko pošljete tudi po elektronski pošti na cashback.bsh@adecco.si ali po pošti na naslov ADECCO H.R. d.o.o., Razlagova ulica 2, 2000 Maribor (s pripisom: »Bosch Akcija«).


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene