Mercator Spletna trgovina
0

Kako do DARILA?

  • Pogoj je nakup izbranega kuhališča Gorenje v času trajanja akcije med 1. 8. 2023 in 31. 3. 2024.
  • Na spletni strani si.gorenje.com izpolnite elektronski obrazec ali kopijo računa pošljite na naslov Gorenje GSI, d.o.o., Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana ter pripišite svoje podatke (ime, priimek, naslov in telefon).
  • Najkasneje v roku 21 dni boste na navedeni naslov po pošti prejeli posodo vok BREZPLAČNO.
  • Upoštevani bodo računi, ki bodo prispeli preko e-obrazca ali po pošti na naslov podjetja Gorenje GSI, d.o.o., do vključno 15. 4. 2024.

DARILO posoda vok Chef's Collection je zaradi vrhunske uporabnosti, trpežnih materialov in elegantnega videza prava izbira za kuharske začetnike in profesionalce. S posebnim 8 mm debelim dnom zagotovi enakomerno razporeditev temperature in ustvari vrhunske pogoje za pripravo najrazličnejših jedi. Vok je primeren za različne kuhalne površine, tudi indukcijsko kuhališče in pečice, v katerih ga lahko uporabljate na temperaturah do 200 °C.


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene