Mercator Spletna trgovina
0

Zakaj FIX EXPERT? Lepila iz družine FIX EXPERT so primerna za zahtevna in vsakodnevna opravila profesionalcev, kjer je potrebno kakovostno lepljenje različnih materialov:

  • Montažno lepilo za najzahtevnejša pritrjevanja in lepljenja vseh vrst težkih predmetov. Oglejte si primere uporabe TUKAJ.
  • Montažno lepilo za lepljenje stekla, prosojnih materialov in ostalih materialov, kjer vidnost mase ni zaželena. Oglejte si primere uporabe TUKAJ.
  • Lepilno tesnilna masa za vse materiale, ki prenese tudi močnejše udarce in vibracije. Oglejte si primere uporabe TUKAJ.
  • Lepilo za kemično sidranje pod pretežno mirujočimi in manj obremenjenimi pogoji. Oglejte si primere uporabe TUKAJ.
  • Lepilo za kemično sidranje zahtevnih konstrukcijskih elementov z visokimi obremenitvami, tudi pod vodo. Oglejte si primere uporabe TUKAJ.
  • Certificirano lepilo za kemično sidranje zahtevnih konstrukcijskih elementov z visokimi obremenitvami, tudi pod vodo. Oglejte si primere uporabe TUKAJ.

Super kakovostna lepila. Najmočnejša, najhitrejša, z najboljšim oprijemom. Preverite ponudbo TUKAJ


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene