Mercator Spletna trgovina

Ob hkratnem nakupu televizorja OLED serije 8 ali 9 in Soundbara ali Wi-Fi zvočnika v promocijskem obdobju in spletni registraciji nakupa si povrnite celotno kupnino na avdio izdelek. Pogoj hkratnega nakupa televizorja OLED serije 8 ali 9 in Soundbara ali Wi-Fi zvočnika je izpolnjen le, če sta izdelka zaračunana na enem računu. Spletno registracijo opravite na strani https://oled.sales-promotions.com/si v roku 14 dni od nakupa oz najkasneje do 6. januarja 2022. Vračilo kupnine velja ob nakupu novih izdelkov, ki ustrezajo spodnji tabeli. Več o promociji in pravilih promocije TUKAJ in na spletni strani https://oled.sales-promotions.com/si.

Preverite ponudbo!


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene