Mercator Spletna trgovina

Z nakupom kateregakoli Tesla televizorja (razen serije V505) od 1. 6. do 31. 8. 2021 ste upravičeni do podaljšane, 5 letne garancije!

Pogoji podaljšane garancije:

  1. Podaljšana garancija je veljavna za vse Tesla televizorje (razen serije V505) kupljene v obdobju od 1.6.2021 do 31.8.2021.
  2. Za pridobitev podaljšane garancije je potrebno registrirati kupljen televizor na spletni strani www.teslagiveaways.com, najkasneje 30 dni od dneva nakupa.
  3. Po postopku registracije na spletni strani je potrebno priložiti račun, na katerem so jasno vidni naziv produkta ter datum nakupa.
  4. Podaljšana garancija velja samo za Tesla televizor, kupljen v Sloveniji.

Pravila in pogoji promocije TUKAJ 

Kliknite za nakup!


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene