Mercator Spletna trgovina
0

Rezultati iskanja

Za iskani niz ni zadetkov. V kolikor je razlog za to aktiven filter izbire ali iskanja, ga lahko odstranite s klikom na križec.
€/
v košarico
 1. Dobrodošli v prenovljeni M Tehnika Spletni trgovini.

  Za optimalno uporabniško izkušnjo Vam priporočamo registracijo .

  S klikom naprej preverite novosti.

 2. ISKALNIK

  Z uporabo naprednega iskalnika poiščite več izdelkov hkrati.

 3. GLAVNA NAVIGACIJA

  Za dostop do kategorij izdelkov ali posebnih akcijskih ponudb uporabite glavno navigacijo.

 4. FILTRI

  S filtri v meniju prilagodite prikaz želenih izdelkov.
  Shranite svoj filter in ga poimenujte, ter ga uporabite kadarkoli.

 5. KATEGORIJE IZDELKOV

  Želene izdelke lahko poiščete preko kategorij izdelkov.

 6. PRODUKTNA PLOŠČICA

  Preglejte osnovne informacije o izdelku. Za več hitrih informacij obrnite produktno ploščico.

 7. OBRNJENA PRODUKTNA PLOŠČICA

  Obrnjena produktna ploščica nudi več hitrih informacij. Za razširjen prikaz izdelka kliknite VEČ.

 8. DODAJ OBRNJENE PLOŠČICE V KOŠARICO

  Najhitrejši nakup. Masovno dodajanje izdelkov v košarico. Vse izbrane oz. obrnjene izdelke z enim klikom na "Dodaj obrnjene v košarico" dodajte v košarico. S klikom na »X« jih preprosto obrnite nazaj.

 9. SPLETNI KLIC

  Za pomoč uporabite brezplačen spletni klic. Preko spletne strani vas bomo povezali z našim podpornim centrom.

 10. Želimo vam prijetno nakupovanje.

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene