Mercator Spletna trgovina
0

KAJ JE PODALJŠANO JAMSTVO?

Se vam pogosto zgodi, da se aparat pokvari ravno, ko garancija poteče?

Z dodatno storitvijo, ki vam jo ponujamo, bodo skrbi s tovrstnimi nepredvidljivimi stroški odveč.

Podaljšano jamstvo je namreč jamstvo za kritje okvar po preteku garancije proizvajalca. Velja do pet let od nakupa izdelka in velja za neomejeno število popravil v času podaljšanega jamstva. Tako ste lahko 5 let brez skrbi.

Ponujamo pa še več! Za prvo popravilo krijemo tudi vse stroške logistike. Aparat bomo prevzeli, popravili, krili stroške popravila in morebitnih rezervnih delov ter vam popravljen aparat dostavili na dom.

PREDNOSTI

  • Izognite se visokim stroškom popravila

Običajno po preteku garancije vse stroške popravila krije kupec. Zakaj bi bilo tako? Da bi se izognili visokim stroškom popravila, si ob nakupu zagotovite podaljšano jamstvo. Tako boste kriti v primeru, da se aparat pokvari.

  • Poskrbimo za prevzem aparata in dostavo na vaš dom

V storitev podaljšanega jamstva je vključena vsa logistika do serviserja in nazaj na vaš dom. Najboljše pri tem je, da je to brezplačno! Običajno je največja težava pri okvari naprav prav transport do serviserja. Sedaj bomo za to poskrbeli mi!

  • Ni dodatnih stroškov in zalaganja

V ceni storitve je že vse vključeno, kar pomeni, da ni lastnega deleža, kjer mora kupec del stroškov popravila kriti sam. Poleg tega vam popravila ni potrebno plačati in šele kasneje uveljavljati zahtevka za refundiranje pri zavarovalnici.

Skupine aparatov, ki jim lahko podaljšate obdobje varnosti so: bela tehnika, prenosne klimatske naprave, zabavna elektronika, prenosna zabavna elektronika, mali gospodinjski aparati in aparati za osebno nego.

Ker je jamstvo mogoče kupiti le ob sočasnem nakupu izdelka, opozorite prodajalca, da želite za vaš nakup podaljšati jamstvo. Z veseljem vam bo ustregel.

Podaljšano jamstvo je storitev, ki jo zagotavlja podjetje ANovo d.o.o., Ljubljanska cesta 80, 1230 Domžale, e: info@anovo.si, MODRA ŠTEVILKA 080 72 62

Cenik storitev podaljšanega jamstva TUKAJ


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene