Mercator Spletna trgovina
0

IZBERITE ČISTILNIK PISAN NA »VAŠO KOŽO«

Uvrstitev čistilnika v nižji ali višji cenovni razred je največkrat odvisna od moči motorja. Lahko rečemo, da močnejši motor zagotavlja večji pritisk in večji pretok vode, kar seveda poveča učinkovitost in hitrost čiščenja, a pri izbiri čistilnika to ni vse na kar moramo biti pozorni. 

Ko ste definirali vaše potrebe po čiščenju in moči čistilnika, je vredno razmisliti tudi o tem kakšno dodatno opremo potrebujete (različne vrste nastavkov, vgrajen rezervoar za čistilo ipd) ter kakšna je »notranja« sestava oz. kvaliteta čistilnika. 

Aksialna črpalka zagotavlja daljšo življenjsko dobo čistilnika, v primerjavi s plastično, indukcijski motor čistilnika je kvalitetnejši od običajnega krtačnega in kovinska oprema bo vsekakor zdržala dlje od običajne plastične opreme. Je pa seveda odvisno koliko ste pripravljeni za čistilnik odšteti in kaj ter koliko časa nameravate z njim čistiti. 

V kolikor potrebujete manjši, kompakten čistilnik z osnovno opremo (za čiščenje avtomobila, kolesa, dvorišča) bo najverjetneje zadoščal eden od vstopnih modelov čistilnikov, na primer REM POWER HDEm 1505. Za podrobnejši ogled specifikacij kliknite tukaj. 

Za malo več moči bo priročen srednji model, ki ima daljšo cev, boljšo pištolo, izvlečni ročaj, nastavljiv po višini, dodano opcijo nastavitve čistila in kolut za shranjevanje visokotlačne cevi, na primer REM POWER HDEm 2200 Limited edition. Pri čiščenju površin, ki niso občutljive na poškodbe, se z nastavkom bolj približamo predelu, ki ga želimo očistiti in tako delamo še z večjim tlakom. Za podrobnejši ogled specifikacij modela kliknite tukaj. 

Za zahtevnejše uporabnike domačega čiščenja priporočamo model, ki se uvršča v sam vrh hobi programa, s kovinsko opremo, daljšo, gumirano cevjo, navijalnim kolutom in več različnimi nastavki, na primer model HDEm 3000i Premium Line. Z njim boste z lahkoto odstranili mah med tlakovci, alge in plesni iz vaše fasade, povrnili prvotni videz terasi in oprali vrtno pohištvo, avto ali kolo. Delo s tem modelom je resnično enostavno in učinkovito. Za podrobnejši ogled specifikacij modela kliknite tukaj. 

Redno vzdrževanje in pravilna uporaba čistilnika pripomore k njegovi daljši življenjski dobi. Priporočamo, da po končanem delu, preden čistilnik pospravite v garažo, iz čistilnika spustite vodo. To storite s stiskom visokotlačne pištole, po tem, ko že ugasnete čistilnik in počakate, da iz cevi odteče vsa voda. Slednje je posebej priporočljivo v poznih jesenskih in zimskih mesecih, saj lahko voda v napravi pri nizkih temperaturah zmrzne, kar lahko poškoduje čistilnik.

Moč čiščenja je 75% večja v primerjavi s pranjem z navadnimi vrtnimi cevmi. Zanemarljiv ni niti podatek, da čiščenje z visokotlačnim čistilnikom omogoča kar do 80% prihranka vode, kar je pomembno pri varovanju našega okolja. Delo bo z uporabo čistilnika, pisanega na vašo kožo, lažje, hitrejše in učinkovitejše, zato izberite svojega tukaj.  

Preberite si TEST visokotlačnih čistilnikov Rem Power tukaj (Dnevnik).


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene