Mercator Spletna trgovina
0

Prihranite denar in preprečite neželeno trajno obratovanje električnih porabnikov. Ste že slišali za digitalni časovni programer? Nekateri ga poznamo kot digitalno stikalno uro. Mini stikalna ura z enostavnim upravljanjem vaše porabnike po želji vklopi in izklopi v določenem časovnem razmiku.

Gre za nepogrešljiv pripomoček v vsakem gospodinjstvu, saj vam omogoča zelo enostavno nadziranje napajanja katerihkoli električnih naprav in vam posledično pomaga tudi zmanjšati vašo porabo električne energije.

Kaj omogoča stikalna ura:

  • upravljanje aparatov po želji: ura vklopi in izklopi stikalo v določenem časovnem razmiku,
  • omogoča več različnih programov,
  • vsi pomembni podatki se izpisujejo na preglednem LCD zaslonu,
  • na dan omogoča več vklopov.

Primeri uporabe:

  • varčno upravljanje z novoletnimi lučkami,
  • izklop otroške lučke med spanjem,
  • izklop peči za ogrevanje v nočnih urah,
  • izklop akvarija ponoči,
  • izklop električnih radiatorjev.

Ne pozabite tudi na varnost, predvsem pred otroci, saj večkrat uporabljajo le-ti za priklop najrazličnejših konzol in luči, zato imajo programerji tudi zaščito vtičnice. Ure so tudi opremljene z LED lučkami. Uporaba je zelo enostavna: nastavite le želeni čas in po poteku časa se ura izklopi.


Nazaj

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene