Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

NOSILEC ZA TELEVIZOR BARKAN 3300

Blagovna znamka: BARKAN
Šifra izdelka: 787417
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Stenski nosilec z roko za FLAT/CURVED TV do 165 cm (65"), za ravne in ukrivljene TV. Dvojno vrtljiv do 180° in nagiben do 15° in nosilnosti do največ 40 kg. Minimalna-Maximalna razdalja od zida 6,2 do 26,2 cm. Za LCD televizorje, ki ustrezajo standardom VESA in non VESA do 400 x 400 mm. Preprosta montaža. Hiter priklop in odklop televizorja. Zaščita proti padcu. Vgrajen mehanizem za nastavljanje televizorja. Primeren za ravne in ukrivljene TV do 165 cm (65 "), ki ustrezajo zahtevani nosilnosti nosilca. Primeren tudi za ekrane večjih dimenzij, če ustrezajo specifikacijam nosilca.
44,99 EUR 38,24 EUR
DODAJ V
Namen uporabe
za televozorje z diagonalo ekrana do 165 cm
Funkcije
dvojno vrtljiv in nagiben
Barva
črna
Teža
2,47 kg
Dimenzije (v/š/g)
75 x 294 x 192 cm
Garancijska doba v letih
doživljenska garancija
Vrsta
nosilec

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene