Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

IZRAVNALNA MASA KEMA Kemaglet FX 20 kg

Blagovna znamka: KEMA
Šifra izdelka: 172407
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Kemaglet FX 20 kg, mavčna izravnalna masa za izravnavo sten in stropov za notranjo uporabo, pred polaganjem tapet ali opleskom, za zapolnjevanje stikov, razpok in raznih poškodb pri montaži sten iz mavca. Kemaglet FX odlikuje odličen oprijem na podlago, ne poka, se ne krči in ne nabreka, parapropustnost, lahka obdelovalnost, kemična nevtralnost in ekološka ustreznost. Za 20 kg suhe mešanice potrebujete približno 11 do 12 litrov vode. Poraba – 0,5 do 1,5 kg/m2, odvisno od debeline nanosa in hrapavosti podlage. Debelina nanosa – do približno 5 mm.
10,99 EUR 0,54 EUR/1kg
DODAJ V
Namembnost
izravnalna masa
Teža
20 kg

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene