Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

KOMPLET MARVO Igralni stol Marvo rdeč + Gioteck slušalke tx40

Igralni stol Marvo CH-106 zagotavlja izjemno udobje s svojo privlačno obliko, nastavljivo višino in nagibom. Jeklena osnova stola in robustni ročaji zagotavljajo obremenitev do 150 kg. Na naslonu za hrbet sta dve blazini za podporo vratu in spodnjem delu hrbta. Naslon za glavo in ledvena podpora. Lezite nazaj in se sprostite: s 180 ° naklonom naslona sedeža si je enostavno vzeti trenutek za sprostitev pred naslednjim izzivom. Nastavljiva višina sedeža: brez težav prilagodite višino sedeža s 54 mm razponom višine. Stol, ki je izdelan, da traja. Konstrukcija iz jekla vam daje trden stol, ki ohranja dobro držo in zmanjšuje obremenitve in napetosti med dolgimi sejami. Žične slušalke TX-40 zagotavljajo vrhunski slog in neprimerljiv zvok kjerkoli ste, doma ali na poti. Lahek, prilagodljiv naglavni trak in izredno mehko oblazinjenje Alacantra® zagotavljata popolno udobje med igranjem iger ali med poslušanjem glasbe na poti. Izjemno jasen, visokokakovosten zvok prinaša kristalno jasenklepet brez odmeva in motenj. Slušalke so primerne za uporabno na igralnih konzolah PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC ali mobilnih napravah in tablicah.
249,99 €
+ -
V košarico
Garancijska doba v letih
1
Kontaktni naslov
COLBY D.O.O. OB DRAVI 6, 2000 MARIBOR, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene