Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

ČISTILNIK ZRAKA HOOVER HHP30C 011

Blagovna znamka: HOOVER
Šifra izdelka: 812661
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Čistilnik zraka H-PURIFIER 300 HPP30C 001 pomaga pri zmanjševanju prisotnosti onesnaževalcev in alergenov. Čistilnik je primeren za prostore do 100 m2 in lahko v samo 10 minutah očisti zrak v 20 m2 velikem prostoru. Sistem več senzorjev čistilnika v realnem času preverja kakovost zraka v zaprtih prostorih in nadzira nivo onesnaževanja (PM 10 in PM 2,5) in hlapov (HOS – hlapne organske spojine). Filtracija s tremi sloji in alarm za CO: H-TRIFILTER je ekskluzivni Hooverjev sistem filtracije, ki ima kombinirano delovanje treh različnih slojev s posebno funkcijo za vsako plast: znanja plast ujame večje delce kot so dlake in prah, HEPA filter ujame nevidne mikro delce (PM10 in PM2,5) in odstrani 99.97% alergenov (cvetni prah, pršice in bakterije) in ogleni filter Active Carbon, ki absorbira plinasta onesnaževala (HOS, NO2), hlape, cigaretni dim in vonjave. H-PURIFIER 300 je opremljen s posebnim senzorjem, ki spremlja morebitno prisotnost ogljikovega monoksida in z zvočnim signalom ter preko aplikacije hOn opozori, če stopnja CO v zraku postane škodljiva. S pomočjo aplikacije hOn lahko prilagodite nastavitve vašega H-PURIFIER 300 čistilnika in ustvarite svoj uporabniški alergijski profil tako, da izberete cvetni prah, na katerega ste alergični. Aplikacija hOn bo spremljala prisotnost cvetnega prahu na prostem in način alergije na cvetni prah se bo zagnal samodejno. Čistilnik bo prečistil zrak in tako preprečil nastanek alergijskih simptomov. Glavne karakteristike: velikost prostora do 100 m2, pretok zraka (CADR): 290 m3/h, čas osveževanja zraka 20 m2: 10 min, 3 načini čiščenja: nočni, samodejni in Max, senzor za onesnaženost, temperaturo, vlažnost in CO, 3 slojni HEPA filter z aktivnim ogljem, filtrira: prah, pršice, živalske dlake, cvetni prah, bakterije, spore, zunanje onesnaževalce, vonjave, NO2, VOC, formaldehid, povezljivost: WI-FI/Bluetooth. Tehnični podatki: glasnost (min/max): 21/49 dB, neto teža: 6,3 kg, bruto teža: 8 kg, mere v x š x g: 520,5 x 280 x 314 mm.
299,99 EUR
DODAJ V
Maksimalna površina prostora
100 m2
Pretok zraka
290 m3/h
Samodejni izklop
ne
LCD prikazovalnik
ne
Ultrazvočni vlažilnik
ne
Daljinsko upravljanje
da
Dimenzije (v/š/g)
52 x 28 x 31 cm
Barva
bela
Garancijska doba v letih
2

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene