Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

KLIMATSKA NAPRAVA VIVAX ACP-12CH35AERI/I2 Silver Mirror, notranja enota

Blagovna znamka: VIVAX
Šifra izdelka: 754786
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Stenska split klimatska naprava, povprečne moči 3,5 kW, ki je primerna za ogrevanje in hlajenje porstorov do 145 m3. Klimatska naprava spada v višji srednji razred klimatskih naprav, saj ima veliko različnih funkcij in vgrajene komponente visoke kakovosti. Klimatska naprava je rdeče barve, kar daje posebno noto vašemu stanovanju in lahko z njo izrazite svojo drznost in modernost. Odlikuje jo tiho in stabilno delovanje. Za boljši zrak v prosoru skrbijo ionizator, BIO in protiprašni filter. S pomočjo teh komponent, nam bo klima iz zraka odstranila vse nečistoče, kot so cvetni prah, mikrobi, prašni delci in ostale za zdravje neprijetne stvari. Kot nekaj funkcij, ki jih omogoča naparava, bi izpostavil Turbo, I feel, samodiagnostika okvar, 24 urni časovnik in druge. Klimatska naprava ima wi-fi predpripravo, kar nam ob dokupu wi-fi modula, omogoča, da lahko z napravo upravljamo tudi na daljavo s pomočjo pametne naprave, z aplikacijo pa dobimu tudi dodatne funkcije. Klimatska naprava je primerna tudi za ogrevanje skoz celotno ogrevalno sezono, saj ima na zunanji enoti vgrajene grelne kable kompresorja in kondenzatorja. Naprava je deklarirana, da se z njo lahko ogrevamo do zunanje temperature -20°C
270,00 EUR
DODAJ V
Ne spreglejte

Klimatska naprava je na voljo v kompletu notranje in zunanje enote.

Klimatska naprava VIVAX ACP-12CH35AERI S. Mirror je na voljo le v kompletu zunanje in notranje enote. V košarico dodajte zunanjo in notranjo enoto - kliknite TUKAJ

Daljinsko upravljanje
da
Moč
3520 W
Hladilna moč
3,52 kW
Grelna moč
3,81 kW
Poraba energije pri hlajenju
1,089 kW
Poraba energije pri gretju
1,05 kW
Zmogljivost hlajenja
145 m3
Pretok zraka
515 m3
Razvlaževanje
28,8 l/24 ur
Glasnost
21?38 dB(A) dB
Premer odvodne cevi
/ mm
Dolžina odvodne cevi
/ mm
Število stopenj hitrosti
3
Dimenzije (v/š/g)
297/802/189 mm
Teža
8,2 kg
Energijski razred
A++/A+
Barva
Rdeča
Garancijska doba v letih
do 3 leta
Koeficient učinkovitosti
SEER= 7,0SCOP= 4,1
Ime in GWP uporabljenega hladilnega sredstva
R32, GWP=675

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene