Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

BLUETOOTH AKTIVNI ZVOČNIK T-DJ T12-31

12 paličen zmogljiv Bluetooth prenosni zvočnik ponuja odličen zvok in popolno svobodo gibanja. Kolesa na spodnji strani in zložljiv ročaj na zgornji strani omogočajo enostaven prenos zvočnika. Zvočnik ima vgrajeno zmogljivo baterijo, ki zagotavlja večurno delovanje. Priložen je žični mikrofon s katerim boste lahko pripravili karaoke za najmlajše, upravljanje preko daljinskega upravljalnika pa omogoča enostavno upravljanje. Povezovanje zvočnika z vašimi pametnimi napravami bo zelo poenostavljeno zaradi prisotnosti Bluetooth vmesnika. Na voljo je tudi USB vhod, ki omogoča predvajanje glasbe iz USB ključka. Za direktno predvajanje iz MP3 predvajalnika ali prenosnika pa je na voljo AUX priključek. Za osvetlitev poskrbijo vgrajene disco lučke. Vgrajen je tudi FM Radio tuner z anteno, ki omogoča poslušanje vaših najljubših radijskih postaj.
93,99 €
+ -
V košarico
Vrsta zvočne postaje
hišna, prenosna
Povezljivost
USB, AUX, Bluetooth, TF/FM Radio
RMS moč
30 W
Vgrajen mikrofon
ne
FM sprejemnik
da
RDS
ne
Alarm
ne
Vir napajanja
110-240V, 50-60Hz, 7,4V baterija 1800Mah
Daljinski upravljalnik
da
Ostalo
priložen 1x žični mikrofon, Napajalni kabel
Dimenzije (v/š/g)
37 x 32 x 56,2 cm
Teža
6500 g
Barva
črna
Garancijska doba v letih
1
Kontaktni naslov
AHAC D.O.O. STOPČE 31, 3231 GROBELNO, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene