Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

VRTNA HIŠKA CALERA, 180 x 180 cm

Šifra izdelka: 739276
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Vrtna hiška Calera je najbolj uporabna za shranjevanje vseh pripomočkov, ki jih potrebujete za obdelovanje vašega vrta in okolice hiše. Hiška je preprosta za montiranje, saj so stene, streha in pod že sestavljena v panele. Stene so debeline 20 mm. Kritina - bitumenska skodla je že prilepljena na strešni panel. Vrtna hiša se postavi na točkovne temelje ali na betonsko ploščo.
1.125,99 EUR
DODAJ V
Dimenzije (d/š/v)
180 x 180 x 185 cm
Material
smrekov les
Barva
nebarvano
Teža
300 kg
Predviden dobavni rok
40

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene