Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK FASA Solar PLUS 160 Digit

Blagovna znamka: FASA
Šifra izdelka: 663628
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Visokotlačni čistilnik nove generacije z digitalnim upravljanjem. Nova tehnologija vam omogoča enostavno rokovanje z aparatom. Z upravljanjem gumbov na centralnem zaslonu lahko reguliramo moč čiščenja, zaklenemo lahko čistilec za zaščito pred otroki. Na razpolago imate tri stopnje čiščenja, ki jih uporabljate odvisno od trdovratnosti umazanije in tipa površine, ki jo čistite. Sposoben motor z 2500 W je zmožen ustvariti do 160 barov pritiska in omogoča pretok vode do 510 litrov na uro. Bogata oprema, ki jo dobite zraven čistilca vam omogoča vsestransko delovanje in prilagajanje za uporabo na različnih površinah. 8 metrov dolga cev vam nudi nemoteno delo na večji površini brez premikanja aparata. Digitalni kontrolni sistem skrbi za varno in zanesljivo delovanje čistilca.
249,99 EUR 219,99 EUR
DODAJ V
Skupina orodij
pralno čistilni stroji in pribor
Vrsta orodja
električno
Delovni tlak
160 bar
Pretok vode
510 l/h
Volumen posode za čistilo
0,5 l
Dolžina visokotlačne cevi
8 m
Maksimalna temepratura vode
40 °C
Moč
2500 W
Garancijska doba v letih
2

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene