Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

TABLIČNI RAČUNALNIK LENOVO Tab M10 Plus FHD 4/128 Wi-Fi

Lenovo Tab M10 Plus je impresivna predstavnostna tablica 2. generacije.Predstavlja se z izjemnim kovinskim dizajnom, vrhunskim videzom in občutkom s sodobno preprostostjo.V notranjosti leži 10,3-palčni zaslon FHD in dvojni zvočniki za izjemno zabavo. Razpolaga z 128 GB notranjega pomnilnika, ki bo omogočil shranjevanje veliko slik in posnetkov.
239,99 €
+ -
V košarico
Velikost zaslona
26,16 cm (10,3")
Ločljivost zaslona
1920 x 1200
Vrsta zaslona
IPS
Procesor
MediaTek Helio P22T (8C, 8x A53 @2.3GHz)
Pomnilnik
4 GB RAM
Notranji spomin
128 GB RAM GB
Grafična kartica
Integrated IMG PowerVR GE8320 GPU
Wi-Fi
da
Bluetooth
da
3G
ne
4G
ne
GPS
da
HDMI
ne
Micro USB
ne
Ostali priključki
2 Pogo Pin, USB Type-C 2.0, 3,5mm audio
Senzorji
pospeškometer, senzor bližine, Hall senzor, Ambient senzor
Razširitveno mesto
micro SD do 256 GB
Spletna kamera
spredaj 5 MP, zadaj 8 MP
Operacijski sistem
Android® Pie
Baterija
Li-Polymer 5000mAh
Barva
siva
Garancijska doba v letih
2
Dimenzije (v/š/g)
244.2mm x 153.3mm x 8.15mm mm
Teža
460 g
Kontaktni naslov
RAM 2 D.O.O.  LITIJSKA CESTA 259 , 1261 LJUBLJANA - DOBRUNJE, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene