Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

IR GRELNIK RADIALIGHT OASI Black Edition 2000

Blagovna znamka: RADIALIGHT
Šifra izdelka: 642659
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
OASI Black Edition 2000 je varčen infrardeči (IR) zunanji grelnik z vgrajenim halogenskim grelcem, ki oddaja kratkovalovne infrardeče žarke. Tehnologija LOW GLARE preprečuje moteče bleščanje, oziroma ga zmanjša na minimum. Namenjen je za ogrevane zunanjih površin, ki so izpostavljene mrazu, vetru in vlagi. IR kratki valovi, ki jih ustvarja grelec, se prenesejo neposredno na ljudi, površine in trdne predmete, kar ima za posledico prijeten učinek segrevanja. Deluje podobno soncu. Prijeten občutek topline občutimo takoj, ko se grelci vklopijo. Prednosti grelnika - Sodoben italijanski design je ena od večjih konkurenčnih prednosti izdelka. Napredna tehnologija (IR kratko valovanje), varčen zaradi 90% izkoristka energije (0,20 €/h), LOW GLARE tehnologija, ki prepreči odvečno bleščanje. Življenjska doba grelnega telesa 8.000 ur do 10.000 ur je največja konkurenčna prednost. Vodoodporna zaščita: IPX5. Razred zaščite: 1. razred. Dolžina električnega kabla: 4 m. Prašno barvano jekleno ohišje.
323,99 EUR
DODAJ V
Moč
2000 W
Barva
črna
Dimenzije (v/š/g)
25 x 60 x 23 cm
Teža
5,2 kg
Garancijska doba v letih
2

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene