Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

SPLETNA KAMERA HAMA Hama "C-400"

Kakovost v polni visoki ločljivosti HQ v formatu 16: 9, dolžina kabla 1,8 metra. Integrirani mikrofon omogoča Voice over IP, npr. Skype, Teams, Zoom in YouTube. Zapiralni pokrov leče zagotavlja zaščito pred hekerskimi napadi. Trdna podlaga na lokaciji: zahvaljujoč 1/4 "navoju se lahko namesti na vse običajne stative. Ustvarjanje slik in videoposnetkov v prenosnem računalniku in idealno za pretakanje ali klepet z različnimi aplikacijami za takojšnje sporočanje (kot so Skype, Teams, Zoom). Podpora za široko ločljivost slike Full HD 1080 p (1920 x 1080) za posnetke z največjo kakovostjo slike in zvoka. Stojalo / objemka za pritrditev na zaslone TFT / prenosni računalnik. Plug & Play: namestitev brez gonilnikov zahvaljujoč UVC. Hitrost sličic 30 fotografij na sekundo z ločljivostjo 1080p. Megapixel / 2Ločljivost slike 1920 x 1080 pik / Video ločljivost 1920 x 1080 slikovnih pik / Tip mikrofona 2x Mono / Vgrajeni mikrofon / Območje vrtljivosti 360 ° / Vidni kot 70 °
62,99 €
+ -
V košarico
Ločljivost
1920 x 1080 dpi
Mikrofon
da
Priključek
USB
Garancijska doba v letih
1
Kontaktni naslov
STEEL PLAST D.O.O. OTOČE 9A, 4244 PODNART, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene