Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

SUŠILNI STROJ BEKO DS8539TU

Blagovna znamka: BEKO
Šifra izdelka: 631507
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Sušilni stroj Beko DS8539TU odlikuje nova UV tehnologija t.i. Hygiene shield, ki med sušenjem uničuje viruse in s tem dosega najvišje standarde odlično posušenega perila. ProSmart invertni motor in toplotna črpalke zagotavljata zelo hitro sušenje. S svojim varčnim delovanjem se uvršča v energijski razred A+++, njegovih 15 programov in dve pomožni funkciji sušenja pa omogočajo, da bo vaše perilo vedno skrbno negovano. Med programi, ki poskrbijo, da bo sušenje perila postalo prijetno opravilo izstopajo; Program za osvežitev z UV svetlobo, program za sušenje z UV svetlobo, program za mešano perilo, program za občutljiva oblačila, nočni program, program za srajce, program za jeans,program za športna oblačila in program za volnena oblačila.
729,99 EUR
DODAJ V
Ne spreglejte

5 let Beko jamstva.

Registrirajte svoj novi Beko aparat 45 dni od datuma nakupa in pridobili boste dodatna 3 leta Beko jamstva. Jamstvena doba registriranih izdelkov velja 3 leta po preteku proizvajalčeve garancije. Skupaj imate 2 leti garancije + 3 leta Beko jamstva. Pogoj za pridobitev dodatnega 3-letnega jamstva je spletna registracija ki jo opravite na spletni strani Beko-si.com.

do8 kgkg
zmogljivost sušenja
A++++
energijski razred
Način polnjenja
polnjenje spredaj
Vrsta sušenja
kondenzacijsko
Zmogljivost sušenja
8 kg
Energijski razred
A+++
Poraba energije
1,44 kWh
Prostornina bobna
110 l
Zamik vklopa
da
Glasnost
64 dB
Poraba energije v enem letu
177 kWh
Poraba energije/program bombaž polna polnitev
1,44 kWh
Poraba energije/program bombaž delna polnitev
0,81 kWh
Poraba energije v izključenem stanju
0,47 W
Poraba energije v stanju pripravljenosti
1 W
Trajanje standardnega programa/polna obremenitev
174 min
Trajanje standardnega programa/delna obremenitev
108 min
Razred kondenzacijske učinkovitosti
A
Dimenzije (v/š/g)
84,6 x 59,7 x 60,9 cm
Barva
bela
Garancijska doba v letih
2
Avtomatski gospodinjski sušilni stroj
da
Prenesi datoteko: 8690842419317_PK.pdf

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene