Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

OBLIKOVALNIK LAS REMINGTON AS8901 HYDRALUXE 1200W VOLUMISING AIR STYLER

Iščete pripomoček za ustvarjanje živahne pričeske, medtem ko ščitite vaše lase? Sedaj lahko z Hydraluxe Volumising Air oblikovalnikom. Hydracare temperaturne nastavitve omogočajo sušenje in oblikovanje las pri nižjih temperaturah, dokler si Moisture Lock keramiko prevlečena cev pomaga ohraniti popolno ravnotežje vlage vaših las. Zahvaljujoč specialni ovalni cevi lahko uživate v volumnu in poskočnim živahnim lasem.Hydraluxe Volumising Air oblikovalnik naredi vse, od dodajanja tako potrebnega volumna vašim lasem do preprostega sušenja. Kombinacija ščetin privzdigne vaše lase, dokler specializirana ovalna cev omogoča pristop korenini las. Oblikovalec ima 1200W, omogoča močan sunek zraka, s katerim lahko dosegate profesionalne rezultate z vsako uporabo. Hydraluxe Volumising Air oblikovalnik pomaga ohraniti popolno ravnovesje vlage vaših las. Keramična cev prevlečena s tehnologijo Moisture Lock sprošča mikro-regeneratorje na vaše lase ter tako zagotavlja, da so vaše pričeske gladke,mehke in sijoče.Hydracare temperaturne nastavitve vam dovoljujejo profesionalno posušiti lase pri nižji temperaturi, tako da lahko ustvarite izgled, ki vam najbolj pristoji in pri tem ščitite vaše lase.
69,59 €
+ -
V košarico
Sušenje las z ioni
da
Grelne plošče s keramično prevleko
da
Nastavljiva višina temperature
ne
Stikalo on / off
da
Avtomatski izklop
ne
Moč
1200 W
Barva
bela
Garancijska doba v letih
5
Kontaktni naslov
SPECTRUM BRANDS GROUP D.O.O. KARDELJEVA PLOŠČAD 11A, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene