Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

TEKALNA STEZA EVERFIT TFK-750

Blagovna znamka: EVERFIT
Šifra izdelka: 555191
Tekalna steza Everfit TFK-750 je primerna za tek doma in je namenjena tako začetnikom kot izkušenim tekačem. Ima vgrajene amortizerje za lajšanje udarcev med tekom. Tekalna steza ponuja izbiro med različnimi programi vadbe. Vse informacije o vadbi pa lahko razberete s priročnega LCD zaslona, dimenzije 172x79 mm. Na držalu se nahajajo tipke za spreminjanje hitrosti in naklona. Steza ima tudi nosilec za tablični računalnik ali telefon. Steza ima močen 4 KM motor, doseže hitrost do 20 km/h ter ponuja 15% naklon. Ponuja 141 x 50 cm širok tekalni trak.
999,99 EUR
Garancijska doba v letih
2
Teža
82 kg kg
Barva
siva
Vrsta naprave
tekalna steza

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene