Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

LESNI PELETI BIOLES HORIZONT premium smrekovi A1, paleta 72 x 15 kg

Blagovna znamka: BIOLES HORIZONT
Šifra izdelka: 526191
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Premium peleti A1 Bioles Horizont iz bele smreke so proizvedeni iz čiste svetle smrekove surovine in so idealne za kurjenje v kaminih in peletnih gorilcih. Imajo izredno nizko vsebnost pepela (pod 0,5%). Izdelani so iz 100% bele smreke brez lubja in ne vsebujejo nobenih kemijskih primesi. Kakovost potrjuje tudi najbolj priznan certifikat kakovosti ENplus A1 z zaporedno številko SI303, kateri izvaja neprestan nadzor nad kvaliteto v najvišjem kakovostnem razredu.
319,99 EUR
DODAJ V
Ne spreglejte

Energenti in kuriva tudi na spletu.

V Spletni trgovini M Tehnika Vam omogočamo paletni nakup energentov in kuriv. Dostava po območju celotne Slovenije do 10 delovnih dni po oddaji spletnega naročila. Kliknite TUKAJ in izberite. Splošna določila in pogoji dostave TUKAJ

Sestava
100% smreka
Pakiranje
paleta - 72 vreč po 15 kg, skupaj 1.080 kg

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene