Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

VISOKOTLAČNI ČISTILNIK KARCHER K4 Full Control Car&Home Splash guard

Blagovna znamka: KARCHER
Šifra izdelka: 471629
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Naprava je idealna za redno čiščenje okoli hiše in odstranjevanje srednje močne umazanije. Površinska zmogljivost 30 m2/h. Vključen je komplet za dom s talno šobo T 350 in 1l čistila za kamen 3-v-1. Priložen je tudi komplet za čiščenje avtomobila - rotacijska krtača, šoba za nanos pene in 1l čistila. Kot češnja na torti je v kompletu tudi "Splash guard" nastavek, ki vam omogoča čiščenje površin (npr. stopnic ali okenskih polic) brez pršenja po okolici. Z visokotlačnim čistilnikom Full Control boste za vse vrste površin našli ustrezen tlak. Stopnjo tlaka lahko zelo enostavno nastavite na razpršilni cevi in jo lahko stalno preverjate na pištoli s pomočjo LED prikaza - za vaš maksimalen nadzor. Preklop med visokotlačnim delovanjem in uporabo čistila poteka brez menjave razpršilne cevi. Pištola je tako vedno takoj pripravljena za delo in jo lahko med krajšimi premori enostavno namestite na odlagalno mesto na napravi. Zahvaljujoč višinsko nastavljivemu teleskopskemu držalu boste napravo med delom zlahka premikali po vaših željah v udobni višini. Tudi shranjevanje bo na ta način bolj enostavno. S pomočjo Plug ’n’ Clean sistema, ki je dobro dostopen, boste z eno potezo zamenjali čistilo. Pod nadzorom boste prav tako imeli tudi nivo čistila. Oprema: adapter za priključek vrtne cevi A3/4'', Quick Connect priključek, visokotlačna pištola G 145 Q Full Control, vgrajen vodni filter, vodno hlajen motor, rotacijska šoba, Vario Power Jet šoba vključena (šoba s ploščatim curkom), hiter, enostaven in udoben priključek čistila - Plug 'n' Clean system, prostor za shranjevanje kabla, komplet za čiščenje avta – rotacijska krtača, 0.3 l šoba za peno, čistilo za avto – pena - 3-v-1, 1L, komplet za čiščenje tal - Talna šoba T 350 in čistilo za kamen in fasade 3-v-1, 1Lkomplet s šobo proti pršenju - Splash Guard, rumeni adapter: za Vario Power jet šobo, sivi adapter: za rotacijsko šobo, črni adapter: za 3-v-1 multi jet šobo
399,99 EUR 343,99 EUR
DODAJ V
Skupina orodij
pralno čistilni stroji in pribor
Vrsta orodja
električno
Delovni tlak
20 do 145 bar
Pretok vode
420 l/h
Volumen posode za čistilo
1 l
Dolžina visokotlačne cevi
6 m
Maksimalna temepratura vode
40 °C
Moč
230 W
Garancijska doba v letih
2

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene