Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

VINSKA VITRINA CANDY CWC 154 EEL

Blagovna znamka: CANDY
Šifra izdelka: 388296
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Hladilna vitrina Candy CWC 154 EEL iz linije DiVino ima kapaciteto za hlajenje 41 0,75l steklenic vina. Linija DiVino vam nudi idealno kombinacijo stila in praktičnosti. Dopolnite svoje obroke z idealno izbiro vina za vsako priložnost in uživajte ob kozarčku v družinskem krogu in s prijatelji. DiVino vinske vitrine vzdržujejo nivo vlažnosti med 50% in 80% in jamčijo hranjenje vina na optimalni temperaturi, enako kot v vinski kleti. Funkcije/delovanje: mehansko upravljanje, 6 +1 lesenih vinskih polic, Led osvetlitev hladilnega prostora, ANTI UV steklo in možnost prestavljanja smeri odpiranja vrat.Vitrina je v A energijskem razredu, nivo glasnosti pa 39 dBa. Zahvaljujoč kakovostnem kompresorju so vibracije minimalne, s čimer je zagotovljeno optimalno hranjenje vina.
349,99 EUR 307,99 EUR
DODAJ V
Ne spreglejte

Celotna linija Candy velikih gospodinjskih aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom.

Podjetje Candy Hoover d.o.o. Letališka cesta 35, 1000 Ljubljana, vam poleg 2 let splošne garancije, omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o. Trajanje akcije dodatnega promocijskega jamstva velja od 1.9.2018 do preklica.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika www.candy.si/jamstvo, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu. VEČ o podaljšanem jamstvu.

A+
energijski razred
Energijski razred
A
Poraba energije / leto
197 kWh
Skupna prostornina
kapaciteta 41 steklenic l
Klimatski razred
N-ST
Glasnost
39 dB
Vrsta hladilnika
prostostoječi
Tip hladilnika
vinska vitrina
Namen uporabe
vinska vitrina
Število polic
6+1
Dimenzije (v/š/g)
84,5 x 49 x 53,5 cm
Barva
črna
Spreminjanje odpiranja vrat levo / desno
ne
Garancijska doba v letih
2
Nosilec steklenic
leseni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni