Mercator Spletna trgovina
0
Slika je simbolična
NAZAJ

ZAMRZOVALNA OMARA BOSCH GSN58AWDP, Serie 6

Zamrzovalnik NoFrost razreda D in tehnologijo FreshSense: posebej učinkovit - s konstantno temperaturo zamrzovanja varuje vaša zamrznjena živila. XXL velikost: nudi veliko več prostora za vaša živila.LED osvetlitev: enakomerno in brez bleščanja osvetli hladilnik celotno življenjsko dobo aparata. VarioZone: večja fleksibilnost s pomočjo večnamenskih steklenih polic in predalov v zamrzovalnem prostoru. NoFrost: s popolno zaščito pred nastankom ledu je odtaljevanje preteklost, prihrani vam čas in napor. Predal za zamrznjena živila BigBox: tako za zlaganje posod za shranjevanje kot za večja zamrznjena živila.
1.079,99 €
+ -
V košarico
Ne spreglejte

Bosch podarja: 5 brezskrbnih let

V obdobju od 1. 4. do 15. 9. 2024 vam ob nakupu vgradnega kuhinjskega aparata, hladilnika ali zamrzovalnika Bosch in registraciji aparata v 30 dneh od nakupa Bosch podari 5-letno garancijo (poleg dveletne garancije proizvajalca še dodatna 3 leta brezplačne garancije).

Pogoj za pridobitev podaljšane garancije je registracija aparata v roku 30 dni od datuma nakupa na www.bosch-home.si.

Več o promociji ter pogojih promocije na spletni strani https://www.bosch-home.si/novosti-in-promocije in v letaku TUKAJ

Razred energijske učinkovitosti
D
Poraba energije / leto
222 kWh
Skupna prostornina vseh zamrzovalnih prostorov
366 l
Klimatski razred
SN-T
Emisija hrupa
38 dB
Vrsta hladilne omare
prostostoječa
Shranjevanje ob izpadu električne energije
25 h
Zmogljivost zamrzovanja
22 kg/24h
Število predalov
5
Dimenzije (v/š/g)
191 x 70 x 78 cm
Barva
bela
Spreminjanje odpiranja vrat levo / desno
da
Garancijska doba v letih
2
Samodejno odtaljevanje
da
Kontaktni naslov
BSH HIŠNI APARATI D.O.O. NAZARJE SAVINJSKA CESTA 30, 3331 NAZARJE, SLOVENIJA
€/
v košarico

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani piškotki.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene