Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

POMIVALNI STROJ CANDY CDIN4D340PB

Blagovna znamka: CANDY
Šifra izdelka: 215289
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Candy vgradni pomivalni stroj CDIN 4D 340 PB ima tudi možnost dodatnega upravljanja preko aplikacije za pametne telefone. Pomivalni stroj je opremljen z opcijo za samodejno odpiranje vrat (10 cm) po koncu programa, posebnost pa sta še t.i. »zoom« program, ki posodo opere in posuši v 39 min, ter opcija dodajanja posode v pomivalni stroj še 30 min po začetku cikla. Opcija za samodejno odpiranje vrat omogoča, da se po koncu pomivanja, ko temperatura v notranjosti pade pod 40°C, vrata samodejno odprejo. To omogoča naravno in učinkovito sušenje posode, ki zagotavlja prihranek energije in časa. Z Easy click sistemom lahko spreminjate višino zgornje košare in s tem dodatno prilagodite pralni prostor tudi s polno polnitvijo. Z zamikom vklopa lahko prestavite začetek pranja na čas, ki vam ustreza. Začetek lahko zamaknete od 1 do 23 ur. Zoom program vašo posodo opere in posuši v A razredu v samo 39 minutah. Pomivalni stroj Candy ponuja možnost dodajanja umazane posode celo 30 min po tem, ko se je cikel pomivanja že začel, na način, ki je varen za vas in vaš pomivalni stroj. LED lučka opozarja, do kdaj še lahko dodate posodo, da bo le-ta do konca cikla učinkovito oprana. Candy vam predstavlja Smart Touch. To je prvi osebni asistent, ki poskrbi za vas, vašo posodo in vaš pomivalni stroj.
379,99 EUR 284,99 EUR
DODAJ V
Ne spreglejte

Koda za 10% prihranek

Za prihranek vpišite kodo KUPON-10TEHS1 v polje "Promocijske kode". Ponudba velja v Spletni trgovini od 19.11 do 29.11.2020 na izbrano belo tehniko in male gospodinjske aparate Candy. Akcije/popusti se med seboj izključujejo. Več o promociji TUKAJ.


Celotna linija Candy velikih gospodinjskih aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom.

Podjetje Candy Hoover d.o.o. Letališka cesta 35, 1000 Ljubljana, vam poleg 2 let splošne garancije, omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o. Trajanje akcije dodatnega promocijskega jamstva velja od 1.9.2018 do preklica.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika www.candy.si/jamstvo, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu. VEČ o podaljšanem jamstvu.

A++++
energijski razred
13
število pogrinjkov
9
število programov
6
število temperatur
Energijski razred
A+++
Število pogrinjkov
13
Poraba energije / leto
210 kWh
Poraba vode
10 l
Glasnost
46 dB
Vrsta pomivalnega stroja
vgradni
Število programov
9
Različne temperature
6
Aqua lock zaščita pred izlivom vode
ne
Nastavljiva zgornja košara
da
Zamik vklopa
da
Opozorilna lučka za sol
da
Opozorilna lučka za tekočino za lesk
ne
Dimenzije (v/š/g)
82 x 60 x 55 cm
Barva
siva
Garancijska doba v letih
2
Razred učinkovitosti sušenja
A

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni