Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

POMIVALNI STROJ CANDY CDPMN 4S620PW

Blagovna znamka: CANDY
Šifra izdelka: 134774
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Candy prostostoječi pomivalni stroj CDPMN 4S 620 PW v beli barvi z zmogljivostjo 16 pogrinjkov v A+++ -10% energijskem razredu ter glasnostjo 41 decibelov in zaslonom na dotik. Poleg 12 različnih programov, ima pomivalni stroj tudi možnost dodatnega upravljanja preko aplikacije za pametne telefone. Pomivalni stroj je opremljen z opcijo za samodejno odpiranje vrat (10 cm) po koncu programa, za varnost pred izlitjem vode skrbi zaščita Aquaprotect, posebnost pa sta še t.i. »Zoom« program, ki posodo opere in posuši v 39 min, ter opcija dodajanja posode v pomivalni stroj še 30 min po začetku cikla. Ta pomivalni stroj je opremljen z opcijo za samodejno odpiranje vrat, ki omogoča, da se po koncu pomivanja, ko temperatura v notranjosti pade pod 40°C, vrata samodejno odprejo. To omogoča naravno in učinkovito sušenje posode, ki zagotavlja prihranek energije in časa. Odprta vrata omogočajo kroženje zraka v notranjosti pomivalnega stroja in odpravijo tveganje za nastanek neprijetnega vonja, istočasno pa zagotavljajo najboljši učinek sušenja posode. Z Easy click sistemom lahko spreminjate višino zgornje košare in s tem dodatno prilagodite pralni prostor tudi s polno polnitvijo. Z zamikom vklopa lahko prestavite začetek pranja na čas, ki vam ustreza. Začetek lahko zamaknete od 1 do 23 ur.
429,99€
DODAJ V
Ne spreglejte

Celotna linija Candy velikih gospodinjskih aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom.

Podjetje Candy Hoover d.o.o. Letališka cesta 35, 1000 Ljubljana, vam poleg 2 let splošne garancije, omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o. Trajanje akcije dodatnega promocijskega jamstva velja od 1.9.2018 do preklica.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika www.candy.si/jamstvo, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu. VEČ o podaljšanem jamstvu.

A++++
energijski razred
16
število pogrinjkov
12
število programov
6
število temperatur
Energijski razred
A+++
Število pogrinjkov
16
Poraba energije / leto
219 kWh
Poraba vode
10 l
Glasnost
43 dB
Vrsta pomivalnega stroja
prostostoječi
Število programov
12
Različne temperature
6
Aqua lock zaščita pred izlivom vode
da
Nastavljiva zgornja košara
da
Zamik vklopa
da
Opozorilna lučka za sol
da
Opozorilna lučka za tekočino za lesk
da
Dimenzije (v/š/g)
85 x 60 x 60 cm
Barva
bela
Garancijska doba v letih
2
Razred učinkovitosti sušenja
A

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni