Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

IR PANEL E2 ELEKTRO Base2M 600 W, 60 x 100 cm

Blagovna znamka: E2 ELEKTRO
Šifra izdelka: 74541
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Material: aluminij/PET bela, visoko kvalitetni kristalno-karbonski IR grelni element, stenska ali stropna montaža, maksimalna temperatura grelnika od 90 do 110°C, IP54 začita. Vključen osnovni montažni material in šablona. Dolžina priključne vrvice 1,9 m. Prednosti ogrevanja z IR paneli: ekonomično in varčno ogrevanje, nizka investicija, hitro ogrevanje, ne povzroča suhega zraka in dvigovanja prahu, tiho delovanje, občutek prijetne toplote – kot bi nas grelo sonce.
114,99 EUR
DODAJ V
Moč
600 W
Površina ogrevanja
8 do 20 m2
Grelni element
visoko kvalitetni kristalno-karbonski IR grelni element
Zaščita proti pregretju
da
Barva
bela
Teža
4,7 kg
Garancijska doba v letih
2

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene