Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

POMIVALNI STROJ BEKO DIN59530

Blagovna znamka: BEKO
Šifra izdelka: 46405
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Vgradni pomivalni stroj Beko DIN59530AD z edinstveno tehnologijo samodejnega doziranja detergenta AutoDose. Odlikuje ga tehnologija ProSmart Inverternega motorja, ki s pomočjo ostalih naprednih tehnologij kot so tehnologija SteamGloss za sušenje kozarcev brez madežev, CornerIntense, kjer klasično vetrnico na dnu stroja dopolnjuje še dodaten krak, ki s pomočjo posebnega ritma gibanja doseže prav vse kote pomivalnega stroja in Aquaflex, ki z višjim pritiskom vode v spodnji in nižjim v zgornji košari zagotavlja vrhunske rezultate pomivanja, prav pa vam bo prišla tudi nastavitev višine srednje košare, na voljo ima 9 programov in 6 različnih temperatur. Med programi izstopajo samodejni program, pri katerem senzorji samodejno izberejo ustrezen program pomivanja, program Quick&Shine pri 60° Copere posodo, mini 30, ki vam opere posodo le v 30 minutah. Dodatna funkcija za polovično obremenitev vam omogoča varčnejše in hitrejše pomivanje pri manjših količinah posode. Prihranek časa vam omogoča tehnologija samodejnega odpiranja vrat ter WiFi povezljivost z uporabo aplikacije HomeWhiz. Pomivalni stroj poleg manjše košarice za pribor nudi še tretji premični predal, kamor lahko zložite pribor, deske za rezanje, pladnje ali pa ga preprosto vzamete ven, ko ga ne potrebujete. Na voljo imate tudi zamik vklopa ter varovalni zaklep za otroke. Tehnologija Aquastop zagotavlja, da se voda iz pomivalnega stroja nikoli ne bo razlila po vaši kuhinji. V času delovanja na tla sveti rdeča lučka, po končanem pomivanju pa se oglasi opozorilni signal in lučka ugasne.
699,99 EUR 615,99 EUR
DODAJ V
Ne spreglejte

5 let Beko jamstva.

Registrirajte svoj novi Beko aparat 45 dni od datuma nakupa in pridobili boste dodatna 3 leta Beko jamstva. Jamstvena doba registriranih izdelkov velja 3 leta po preteku proizvajalčeve garancije. Skupaj imate 2 leti garancije + 3 leta Beko jamstva. Pogoj za pridobitev dodatnega 3-letnega jamstva je spletna registracija ki jo opravite na spletni strani Beko-si.com.

D+
energijski razred
15
število pogrinjkov
9
število programov
6
število temperatur
Razred energijske učinkovitosti
D
Število pogrinjkov
15
Poraba vode na cikel delovanja
9,9 l
Emisija hrupa
40 dB
Vrsta pomivalnega stroja
vgradni
Število programov
9
Različne temperature
6
Aqua lock zaščita pred izlivom vode
da
Nastavljiva zgornja košara
da
Zamik vklopa
da
Opozorilna lučka za sol
da
Opozorilna lučka za tekočino za lesk
da
Dimenzije (v/š/g)
81,8 x 59,8 x 55 cm
Garancijska doba v letih
2
Prenesi datoteko: 8690842207822_PK.pdf

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene