Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

KLIMATSKA NAPRAVA GREE Fairy GWH12ACC-K6DNA1D, set

Blagovna znamka: GREE
Šifra izdelka: 876015
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Gree Fairy je zidna klimatska naprava z inverter tehnologijo, ki nudi maksimalno fleksibilnost in optimalno delovanje v širokem razponu pogojev z izjemno prilagodljivim inverterskim kompresorjem in elektronskim ekspanzijskim ventilom. Stilsko oblikovana notranja enota ima skriti LED zaslon, ki se osvetli le med delovanjem. Klimatsko napravo lahko upravljate na daljavo preko pametnega telefona z aplikacijo GREE+, nastavite lahko tedenske ali dnevne režime delovanja. Povezava preko Wi-Fi hišnega omrežja. Funkcija je standardno integrirana, prenos in uporaba aplikacije brezplačna. Lastnosti: 90% nazivne moči gretja pri -10°C, 5-stopenjski ventilator, elektronski ekspanzijski ventil, integriran ionizator, vzdrževanje prostora na 8°C (gretje), filter z aktivnim ogljem, standardno intergriran Wi-Fi modul, ogrevano dno zunanje enote. Delovno območje: hlajenje -15°C do 43°C, gretje -22°C do 24°C.
649,99 EUR 571,99 EUR
DODAJ V
Daljinsko upravljanje
da
Hladilna moč
3,5 kW
Grelna moč
3,7 kW
Poraba energije pri hlajenju
175 kW
Poraba energije pri gretju
1050 kW
Zmogljivost hlajenja
75-125 m3
Pretok zraka
680/620/560/490/450/420/390 m3
Razvlaževanje
1,4 l/24 ur
Glasnost
42/38/35/32/30/28/26 (notranja enota), 52 (zunanja enota) dB
Število stopenj hitrosti
5-stopenjski ventilator
Dimenzije (v/š/g)
notranja enota 294 x 889 x 212 mm, zunanja enota 596 x 848 x 320 mm
Teža
11kg neto/13 kg bruto (notr. enota) 31 kg neto/34 kg (bruto) - kg zunanja enota kg
Energijski razred
A++/A+
Barva
bela
Garancijska doba v letih
2
Ime in GWP uporabljenega hladilnega sredstva
R32

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene