Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

KLIMATSKA NAPRAVA TESLA TA71FFLL-2432IAW, set

Blagovna znamka: TESLA
Šifra izdelka: 869497
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Težko boste našli klimatsko napravo, ki jo odlikuje nizka poraba, napredna tehnologija, skoraj neslišno delovanje, vrhunska kakovost zraka, turbo hlajenje, dolga življenska doba, manjši stroški vzdrževanja in izjemno delovanje v zimskem času, za tako dobro ceno kot je to v primeru Tesla klimatskih naprav. Invertersko klimatsko napravo Tesla odlikujejo nizka poraba energije, s tem povezani nizki stroški vzdrževanja, napredna tehnologija, neverjetno tiho delovanje, turbo hlajenje, delovanje do -15°C, dimenzija š/v/g zunanje enote 90 x 70 x 35 cm, notranje enote 110 x 33 x 23,5 cm, teža notranje enote 15 kg, teža zunanje enote 45 kg. Klimatska naprava je primerna za hlajenje ali gretje prostora do 110 m2.
899,99 EUR
DODAJ V
Daljinsko upravljanje
da
Moč
7,1 W
Hladilna moč
7,1 kW
Grelna moč
7,1 kW
Poraba energije pri hlajenju
369 kW
Poraba energije pri gretju
1817 kW
Zmogljivost hlajenja
1150 m3
Razvlaževanje
40,8 l/24 ur
Glasnost
59 dB
Premer odvodne cevi
107,9 mm
Dolžina odvodne cevi
839 mm
Število stopenj hitrosti
5
Dimenzije (v/š/g)
1100 x 330 x 235 mm
Teža
1500 kg
Energijski razred
A++/A+
Barva
bela
Garancijska doba v letih
3
Koeficient učinkovitosti
4,32
Ime in GWP uporabljenega hladilnega sredstva
R-32

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene