Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

MULTIFUNKCFIJSKI OBREZOVALNIK ISKRA TU-MT430

Blagovna znamka: ISKRA
Šifra izdelka: 815067
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Multifunkcijski obrezovalnik ISKRA je izredno kakovostno, praktično in zmogljivo orodje za urejanje okolice. Za odlično delovanje bo poskrbel 1,35 kW dvotaktni motor. Komplet vsebuje motorno koso z nitko, motorno koso z rezilom, žago za obrezovanje vej in škarje za živo mejo.
212,99 EUR
DODAJ V
Tip motorja
bencinski dvotakni
Moč motorja
1,35 kW
Delovna prostornina
42,7 ccm
Rezilno orodje
nastavek z nitno glavo, nastavek s kovinskim rezilom, nastavek z žago za veje, nastavek s škarjami za živo mejo
Oblika ročaja
okrogli - enoročni
Garancijska doba v letih
2
Vrsta nitne kosilnice
bencinska

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene