Mercator Spletna trgovina
Slika je simbolična
NAZAJ

KOCKE ZA PRIŽIGANJE BIOLES HORIZONT XXL KOCKE ZA PODŽIG 50 kom v PVC vreči

Blagovna znamka: BIOLES HORIZONT
Šifra izdelka: 439764
Predvidena dostava:  7 delovnih dni
Profesionalne naravne kocke za podžig, ki so bistveno večje od običajnih, približno za 8x. Prednost je, da naredijo bistveno večji plamen in zaradi tega gorijo zelo dolgo in vnamejo vsak energent. Idealne so za uporabo tudi v žarih in krušnih pečeh, saj ne oddajajo neprijetnih vonjav. - idealno za roštilje, peči in kamine,- izredno velike kocke omogočajo velik plamen in samostojno vžgejo večje kose
4,99 EUR
DODAJ V
Sestava
Narejene iz naravnih snovi in parafina.
Pakiranje
50 kosov v PVC vreči

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Predvidena dostava:
7 delovnih dni

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletnega mesta (zahtevani piškotki), za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje (piškotki za spremljanje statistike) in piškotke za oglaševanje (piškotki za trženje). Če se strinjate z namestitvijo vseh navedenih piškotkov, kliknite »Dovolim vse in zapri«, sicer pa dovoljenja lahko vedno uredite v »Nastavitvah piškotkov«. V primeru, da ne opravite izbire, bodo naloženi zahtevani in piškotki za spremljanje statistike.

Nastavitve za uporabo piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, anonimno zbirajo določene informacije o vašem obisku spletnega mesta. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po spletišču in dostop do posebnih delov spletišča. Spletna stran brez teh piškotkov uporabniku ne zagotavlja polnega delovanja. Sem uvrščamo tudi piškotke, namenjene prilagoditvi obnašanja ali izgleda spletnega mesta ob naslednjih obiskih, na primer za prikaz v izbranem jeziku.


Piškotki za statistiko anonimno zbirajo in javljajo informacije lastnikom spletnih mest. S tem jim pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, in na podlagi teh informacij izboljšati uporabniško izkušnjo.


Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Uporabljajo jih oglaševalci, da vam prikazujejo oglase, ki so ustreznejši in zanimivejši za vas.

Vaše nastavitve so bile shranjene